Steven Bogaerts & Willy Bogaerts

Schrijversduo Bogaerts: spannende thrillers, heerlijke romans & young adult geweld!

B2B

Benieuwd naar wat het schrijversduo Bogaerts voor u als bedrijf, mediahuis of filmproducent kan betekenen? We bieden u alvast enkele modeloplossingen aan, maar aarzel niet ons te contacteren voor een oplossing op maat van u en uw bedrijf.

Bedrijfsactiviteit

Bij het uitwerken van een interactieve lunch, een teambuilding of een avondvullende receptie heeft u nood aan een centeractiviteit. Die kunnen we u leveren met een unieke lezing “met een twist”.

Ontdek “Bogaerts intiem” waarin we vertellen over onze ervaringen, over hoé schrijven maar vooral ook doorspekt met leuke anekdotes.

 Contacteer de auteurs 

Verboekingen, prequel & sequel

Een bestaande TV-serie of een film gemaakt? We bespreken graag de stap naar boekvorm. Zo mochten we al samen met VTM en Lannoo de verboeking maken van de hit-thrillerserie “13 Geboden”, wat uiteindelijk in dialoog uitmondde in een succesvolle prequel, naadloos aansluitend op de serie.

Mogelijk kan het schrijversduo ook u helpen met uw mediaproject en de stap naar een heuse roman, spannend boek of thriller. We vernemen graag meer over uw project.

 Contacteer de auteurs 

Scripts & inspiratie

Zelf zijn we geen scriptschrijvers, maar Bogaerts schreef al meer dan 15 boeken. Vaak werd het schrijversduo gelauwerd om hun “filmische schrijfstijl”, een hele eer dat men zo over hun oeuvre denkt.

Negen van deze boeken draaien rond commissaris Bottu, makkelijk vertaalbaar naar TV-seizoenen.

Nu schrijven ze over commissaris Doro, ééntje hiervan was de prequel van een TV-serie.

Tussen de andere werken van het schrijversduo bevinden zich ook een spannende roman gesitueerd in Zuid-Oost Engeland, een Zweedse thriller en een historische thriller rond de dood van Koning Albert I, om maar enkele te noemen. Misschien inspiratie of basismateriaal?

 Contacteer de auteurs 

Productplacement

Meer exposure nodig voor uw product? In samenspraak kunnen we eens kijken wat mogelijk is. Immers, een politiecommissaris moet ook rijden in een bepaald type wagen, of een bepaald biertje drinken in zijn vrije tijd? Reclame is zo 2019, maak uw product menselijk en natuurlijk, zonder natuurlijk opdringerig te zijn.

“Thinking outside the box” is geen vreemd begrip. Zo hebben we als resultante o.a. een boek wat ook in de food-afdeling (!) van de winkels verkocht wordt, om maar één uniek verhaal van samenwerking aan te kaarten…  Praten we er eens over?

 Contacteer de auteurs 

Boek op maat

Lege cover van boekMogelijk heeft uw bedrijf een verhaal op maat nodig. Onze auteurs schrijven dit graag voor u, 100% op maat en in opdracht.

Samen met uitgeverij BoekBoek maken we het zelfs desgewenst tastbaar.

Vast en zeker heeft u al een idee waar een schrijversduo perfect mee in past. Samen het ideale relatiegeschenk maken voor uw klanten? Of dat unieke eindejaarscadeau voor uw werknemers? The sky is the limit.

 Contacteer de auteurs 

 

© 2023 Steven Bogaerts & Willy Bogaerts

Facebook - Privacybeleid - Algemene voorwaarden