Steven Bogaerts & Willy Bogaerts

Schrijversduo Bogaerts: spannende thrillers, heerlijke romans & young adult geweld!

Bottu #1 – Blik Vol Passie

Blik Vol Passie is een literaire thriller die zich afspeelt in een fictief bedrijf uit de wereld van de haute finance maar wel tegen een waar gebeurde achtergrond. Op bepaalde ogenblikken is de grens tussen fictie en realiteit ongemerkt zelfs flinterdun. Want zeg nu zelf, hedendaags, tegelijk een laagje geschiedenis en hi-tech, overgoten met een vleugje romantiek en ook de lelijke kanten van mens worden niet geschuwd, da’s toch echt?

Ontdek…

Het begint op een hete lentedag. Een idyllische landweg. Een zware wagen rijdt een fietser aan. Wat eerst een banaal ongeluk lijkt, maakt deel uit van een dodelijk machtsspel dat demonen uit een ver verleden bruusk wakker schudt.

Topconcern Nortensia International Finances wacht argwanend de jaarlijkse bijeenkomst van de directieraad af. Er dreigen drastische herstructureringen, de scherven van collegialiteit liggen in een hoekje bijeengeveegd.

Wanneer Nortensia de beruchte kolonel Benson aantrekt voor een bewakingsopdracht, belandt die ongewild in een verstikkend net van smerige intriges en lugubere moorden. Zeer tegen de zin van de ambitieuze politiecommissaris Eyckman, start Benson op eigen houtje een onderzoek. Brengt de mooie, jonge stagiaire Ruth hem op het juiste spoor?

Ze stuiten op geheimen die onophoudelijk als ongedierte levens overhoop gooien. Levens met een verleden dat niet zomaar af te schrobben valt. Maar vuil moet nu eenmaal de poriën uit…

Haal “BLIK VOL PASSIE” in huis

Blik Vol Passie was als thriller het debuut van het schrijversduo Bogaerts over wurgende intriges in de bedrijfs- en spionagewereld met wraak als onderliggend thema.

(Davidsfonds, 2005, ISBN 9063065108, 320p.)

Koop boek (Bol.com)

Nog beperkt beschikbaar. 

Koop ebook (Amazon)

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 Steven Bogaerts & Willy Bogaerts

Facebook - Privacybeleid - Algemene voorwaarden