Steven Bogaerts & Willy Bogaerts

Schrijversduo Bogaerts: spannende thrillers, heerlijke romans & young adult geweld!

Bottu #2 – Het Intieme Verlangen

‘Het intieme verlangen’ speelt in en rond Leuven en met de speurders Bottu, Coetsier en Polak in de hoofdrol. Ditmaal vormen de universiteitsmuren het misdaaddecor. Commissaris Bottu en zijn adjuncten Polak en Coetsier komen er stukje bij beetje achter dat vier verhalen veel meer met elkaar te maken hebben dan op het eerste gezicht lijkt. Maar zullen zij wel over voldoende tijd beschikken?

Waarom werd de eens zo schitterende speurder ineens overgeplaatst naar Leuven? Waarom ook laat de tomeloos ambitieuze en bloedmooie Vicky Coetsier zo weinig los over haar liefdesleven? Lukt het Nico Polak eindelijk zich weer op de sporen te hijsen na een vechtscheiding en waarom is hij na de werkuren nooit bereikbaar?

Ontdek…

Een seriemoordenaar achter de universiteitsmuren…

Wetenschappelijk onderzoek en financiële machtspelletjes in de wereld van de bierbrouwerijen leiden tot gruwelijke moorden…

De universiteitsstad Leuven wordt opgeschrikt door de brutale moord op een vijftienjarig meisje. Hoofdinspecteur Bottu en zijn twee assistenten Nico Polak en Vicky Coetsier staan voor een raadsel. De gsm van het meisje die naast het lijk werd gevonden zou oplossingen kunnen bieden, maar zorgt voor nog meer verwarring.

En het gaat van kwaad tot erger: brandstichting in het stadhuis, ontvoering van een achttienjarig meisje en nieuwe moorden. Op professor Dedeyn, eens kandidaat voor het rectoraat en een man met losse handjes. Zijn lijk wordt gevonden in het luxebordeel Le Désir intime. Ook bankier Renaud Steenbrugghe wordt dood aangetroffen.

Meesterbrouwer Michel Malet krijgt een dodelijke injectienaald in zijn nek. En professor Fonteyne verdrinkt met een vergiftigde naald in zijn hals. Bottu zoekt naar het verband tussen de diverse misdaden en concludeert dat hij de oplossing binnen de universiteitsmuren moet zoeken.

Haal “Het Intieme Verlangen” in huis

(The House of Books, 2007, ISBN 9789044319880, 256p.)

Koop boek (Bol.com)

Nog beperkt beschikbaar.

Koop ebook (Amazon)

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 Steven Bogaerts & Willy Bogaerts

Facebook - Privacybeleid - Algemene voorwaarden