Steven Bogaerts & Willy Bogaerts

Schrijversduo Bogaerts: spannende thrillers, heerlijke romans & young adult geweld!

Bottu #3 – Amnesia

Als commissaris Bottu wat later in Leuven wordt geconfronteerd met de moord op een man zonder geheugen, lijkt er eerst geen verband te bestaan met de moord in Oostende. Maar dan volgen nieuwe moorden die wel degelijk de verbanden blootleggen alsof de moordenaar een hint wil geven.

Ontdek…

In het Leuvense boekencafe ‘De Dry Coppen’ ontmoet detective Hoogmartens een onbekende vrouw die alles over zijn leven weet. Zij nodigt hem uit in Oostende, waar een maand later zijn lijk wordt gevonden op een luxueuze flat. Als commissaris Bottu wat later in Leuven wordt geconfronteerd met de moord op een man zonder geheugen, lijkt er eerst geen verband te bestaan met de moord in Oostende. Dat verandert, want volgende ingenieus uitgevoerde moorden leggen wel verbanden bloot.

Hoe meer het onderzoek vordert, hoe zekerder Bottu en z’n collega worden dat de moorden te maken hebben met een zaak die zij indertijd in Antwerpen als partners onderzochten en die bij hen erg diepe sporen heeft nagelaten. Haalt de rede het uiteindelijk op het gevoel?

Haal “Amnesia” in huis

(The House of Books, 2008, ISBN 9789044321630, 292p.)

(BoekBoek, 2013, Ref b130216221445, 292p.)

Koop boek (Bol.com)

Nog beperkt beschikbaar.

Koop ebook (Amazon)

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 Steven Bogaerts & Willy Bogaerts

Facebook - Privacybeleid - Algemene voorwaarden