Steven Bogaerts & Willy Bogaerts

Schrijversduo Bogaerts: spannende thrillers, heerlijke romans & young adult geweld!

Mijn Koninklijke Minnaar

Dit boek van Willy Bogaerts is fictie. Alle gerechtelijke documenten en onderzoeken die ter sprake komen, kloppen met de realiteit en komen uit het juridische dossier over de dood van koning Albert I.

Ontdek…

Professor Herman Somers, een gereputeerd historicus aan de Leuvense universiteit en zijn zoon Matthias, een gerechtelijk patholoog, hebben een gezamenlijke hobby: misdaadromans schrijven. Als Somers voor een nieuw boek de geheimzinnige dood van koning Albert I tachtig jaar geleden onderzoekt, lijkt hij meer demonen uit het verleden weer wakker te maken. Somers wordt zelfs met de dood bedreigd en moet vluchten. Tot een mysterieuze vrouw zijn hele leven compleet overhoophaalt en niets nog is wat het lijkt.

Haal “Mijn Koninklijke Minnaar” in huis

(Houtekiet, 2015, ISBN 9789089243713, 352p.)

Koop boek (Bol.com)

Nog beperkt beschikbaar

 “Een auteur die weet te boeien. Al vanaf de eerste bladzijde van het eerste hoofdstuk. (…) De auteur is een meester in het beschrijven van de personages, de sfeer en gevoelens. (…) ‘Mijn koninklijke minnaar’ is een boek waarbij ik op het eind dacht dat het zo vergezocht was dat het ook waarheid zou kunnen zijn, daarom ook geloofwaardig. Een heerlijke misdaadroman die zich afspeelt op internationaal politiek niveau en toch dicht bij huis blijft. Ik ging mee op reis naar de jaren dertig en kwam hetzelfde soort mensen tegen in de tegenwoordige tijd. Het is blijkbaar van alle tijden… intriges.” – Mieke Schepens, Goodreads

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 Steven Bogaerts & Willy Bogaerts

Facebook - Privacybeleid - Algemene voorwaarden